Avatar

Vart är Sverige på väg..? (Off-Topic Ämnen)

av Admin @, Tyresö, Stockholm, fredag, oktober 20, 2017, 21:24 (122 dagar sedan)
edited by Admin, lördag, oktober 21, 2017, 03:20

Sossarna har tappat greppet totalt över landet, media smutskastar varandra med sexanklagelser...SKL säger att kommuner och landsting måste höja skatterna då befolkningökningen mest p.g.a. att man tvingats ta emot så många flyktingar.

Jag är inte emot flyktingar, men det finns en gräns för hur många vi kan ta emot. Men säger du något om det så är du plötsligt rasist..Nazist och jag vet gud inte allt.

Kriminella med utländsk bakgrund skall utvisas på livstid, de som fått avslag på sin asylansökan skall omedelbart tas i förvar tills utvisningen är genomförd.
Säpo har meddelat att minst 500 personer som är starkt misstänkta vilande terrorceller befinner sig i Sverige...De ska jagas och föras ut!

Och nu har det hänt som jag sa till mina kollegor, nästa krig Sverige kommer vara med om är inte mot ett annat land, utan ett inbördeskrig...Vi är snart där, Moderaterna vill nu ta hjälp av militären i kriget mot de kriminella gängen.

Sossarna delar gladeligen ut 19 miljarder till migrationen, samtidigt som vi har fattigpensionärer och handikappade som inte får någon assistanshjälp eller dylikt, det är Socialdemokratisk politik...FY FAN säger jag!!

I förra valet röstade jag på sossarna, aldrig mer säger jag..ALDRIG!!
Centerns Lööf har ju klart och tydligt deklarerat att hon aldrig kan tänka sig samarbeta med SD utan istället bli Lövens knähund (Hon samarbetar hellre med sossar än ett högerparti enligt hennes egen utsago).

Löven säger sig vilja samarbeta över gränserna, vad är det för ett samarbete när man inte innefattar samtliga riksdagspartier..? SD ställer man hela tiden utanför och ibland även vänstern...Varför då..? Är det demokrati..?

Speciellt i frågor som rör migrationen så vågar inte Löven ta strid med SD, och det står att läsa i att han hade blivit utmanövrerad av Åkesson.

Löven sa nyligen i media att han bara var en simpel svetsare men ändå kunde läsa, faktafel...Han genomförde aldrig svetsarutbildningen tillräckligt långt för att få kalla sig svetsare. Det har framkommit tidigare...Men han är faktaresistant!

I sitt valmanifest 2014 så lovade han kraftiga förbättringar inom polisen och vården, vad blev det av med dom...? Ingenting! Det har tvärtom blivit sämre välfärd!

Och vad det gäller det här med flyktingar, det sas inte ett ord om att ta emot så många som man nu gjort....Det va inte den politik de nu driver som de gick till val på.
Finns bara i dagsläget ett parti som skulle klara av att återställ landet igen, och det heter SD.

Nä...! Nu ska jag sätta mig i myssoffan och ta fram popcornskålen och njuta av lite mera skandaler i bananrepubliken Sverige... :-D :-D ;-w ;-w ;-5 ;-5

Vart är Sverige på väg..?

av Stranger, lördag, oktober 21, 2017, 23:45 (121 dagar sedan) @ Admin

Det är skrämmande att folk inte fattar än hur dessa politiker förstör Sverige och Europa .
Det finns ju bara ett alternativ och rösta på och det är SD.
Är med i en del grupper på FB och har även Twitter och följer en del där som t,ex, Voice Of Europe,Defend Europa,Save The West och en del andra där.

Avatar

Vart är Sverige på väg..?

av Admin @, Tyresö, Stockholm, söndag, oktober 22, 2017, 01:06 (121 dagar sedan) @ Stranger

Det är skrämmande att folk inte fattar än hur dessa politiker förstör Sverige och Europa .
Det finns ju bara ett alternativ och rösta på och det är SD.
Är med i en del grupper på FB och har även Twitter och följer en del där som t,ex, Voice Of Europe,Defend Europa,Save The West och en del andra där.

Ja...Backar man bakåt och ser saken i sin helhet så står SD ungefär där sossarna stod på 60-talet. och sossarna har tagit ett kraftigt steg åt vänster.
Media springer sedan sossarnas ärenden, speciellt då Aftonbladet. Lägg märke till hur mycket man klankar ned på både SD och Trump, framför allt deras ledarskribenter men även deras allmänna rapportering.

En intressant notering jag gjort är att Aftonbladet gör allt för att mörklägga sina egna medarbetares sexanklagelser...Men djävligt på när det handlar om de andra medierna, och det är i ljuset av de man ska se deras mediala framtoning.
Som ett extrem vänsterprofilerad tidning som gått från att vara en seriös media tidning till att bli en hat-sajt (Aftonbladet på nätet).

Intressant också är att sossarna kallar P.K. media för seriösa, men läser du både P.K. media och alternativ media så ser man klart och tydligt vilka det är som är seriösa.

Alternativ media som "Fria Tider" eller "Nyheter Idag" rapporterar både sånt som är bra och dåligt oavsett om det är från vänster eller höger, medans P.K. media vägrar att skriva om sådant som är negativt om sossar eller vänstersidan....Vad vinner dom på det..?

Det är ju faktiskt P.K. media som är ett stort bidrag till att organisationer som MNR ger sig till känna mer än vad de annars hade gjort om man hade varit objektiva i sina rapporteringar.

De andra som är orsaken till deras allt oftare förekommande är politikernas fel, istället för att verka objektivt så gör det att folk som inte tycker riktigt som dom ilsknar till när man inte får tycka som man vill.
Jag ser NMR:s demonstration som ett missnöjesuttryck för att man försöker kväva åsikter som inte sossarna tycker om samtidigt som sossarna skriker om demokrati.

Och visst...! Allt som SD har är kanske inte perfekt, men de vågar stå för sin politik och den är bättre än sossarnas i vart fall.

Intressant är att det är vääääldigt många på jobbet som är SD anhängare, även folk med invandrarbakgrund...Och de är många där från hela världen, och bra människor!

RSS-feed av trådar
powered by my little forum