Avatar

Det här inlägget i Pv... (Allmänt)

av Admin @, Tyresö, Stockholm, tisdag, oktober 31, 2017, 11:30 (112 dagar sedan) @ <FS>

Okej att det blir lite rörigt och begreppen kan blandas ihop, men jag tycker att Admin är lite hård i sin bedömning. Det finns långt bättre exempel på tomteinlägg i samma tråd. Det finns ju några som frossar i att länge och väl driva ämnen som inte tillhör tråden.

I ett inlägg är det länkat till ett par fackföreningar

http://stpendeln.se/information/mbl-den-119-17/

https://slffsj.wordpress.com/2017/10/28/mtr-staller-in-tag/

Har Admin några synpunkter på vad facken skriver. Vore intressant att höra i så fall

Kanske är hård, men kände lite att det va ett "Goddag yxskaft"-svar.

Just när det kommer till känsliga områden så blir det långa och även inlägg som tappar fokus på tråden...Kul att se! Speciellt när kvastarna gör inget åt det.. :-D :-D

Har inte så mycket att säga om facket, inte ens vi medlemmar blir ordentligt briefade..(Om man inte har Facebook och är med i verkstadsgruppen, något jag gått ur).

Dock upplever jag det som både vår nye depåchef och VD lyssnar på oss, allt är inte klart än..Men våra kollegor i Älvsjö som var uppsagda blir kvar ( Vet att vår nye depåchef har jobbat hårt för det).
Nu handlar det mer om att bemanna turerna rätt, och vårt arbetsschema. Jag hoppas man nyanställer ytterligare 3 st. för att få den egentliga fulla bemanningen nattetid.

Återstår och se om det blir så, just nu är det laget jag är med i det enda som är fullbemannat (Saknas 2 i ena av det andra lagen och en i det tredje).

Tänk så mycket strul man kunnat undvika om man bara lyssnat, reservdelarna är en annan sak. Vi får se om det blir bättre framöver.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum