Avatar

Vart är Sverige på väg..? (Off-Topic Ämnen)

av Admin @, Tyresö, Stockholm, söndag, oktober 22, 2017, 01:06 (121 dagar sedan) @ Stranger

Det är skrämmande att folk inte fattar än hur dessa politiker förstör Sverige och Europa .
Det finns ju bara ett alternativ och rösta på och det är SD.
Är med i en del grupper på FB och har även Twitter och följer en del där som t,ex, Voice Of Europe,Defend Europa,Save The West och en del andra där.

Ja...Backar man bakåt och ser saken i sin helhet så står SD ungefär där sossarna stod på 60-talet. och sossarna har tagit ett kraftigt steg åt vänster.
Media springer sedan sossarnas ärenden, speciellt då Aftonbladet. Lägg märke till hur mycket man klankar ned på både SD och Trump, framför allt deras ledarskribenter men även deras allmänna rapportering.

En intressant notering jag gjort är att Aftonbladet gör allt för att mörklägga sina egna medarbetares sexanklagelser...Men djävligt på när det handlar om de andra medierna, och det är i ljuset av de man ska se deras mediala framtoning.
Som ett extrem vänsterprofilerad tidning som gått från att vara en seriös media tidning till att bli en hat-sajt (Aftonbladet på nätet).

Intressant också är att sossarna kallar P.K. media för seriösa, men läser du både P.K. media och alternativ media så ser man klart och tydligt vilka det är som är seriösa.

Alternativ media som "Fria Tider" eller "Nyheter Idag" rapporterar både sånt som är bra och dåligt oavsett om det är från vänster eller höger, medans P.K. media vägrar att skriva om sådant som är negativt om sossar eller vänstersidan....Vad vinner dom på det..?

Det är ju faktiskt P.K. media som är ett stort bidrag till att organisationer som MNR ger sig till känna mer än vad de annars hade gjort om man hade varit objektiva i sina rapporteringar.

De andra som är orsaken till deras allt oftare förekommande är politikernas fel, istället för att verka objektivt så gör det att folk som inte tycker riktigt som dom ilsknar till när man inte får tycka som man vill.
Jag ser NMR:s demonstration som ett missnöjesuttryck för att man försöker kväva åsikter som inte sossarna tycker om samtidigt som sossarna skriker om demokrati.

Och visst...! Allt som SD har är kanske inte perfekt, men de vågar stå för sin politik och den är bättre än sossarnas i vart fall.

Intressant är att det är vääääldigt många på jobbet som är SD anhängare, även folk med invandrarbakgrund...Och de är många där från hela världen, och bra människor!


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum