Avatar

Stefan Löfven: ”Det är dags att förbjuda SD nu! (Allmänt)

av Admin @, Tyresö, Stockholm, söndag, september 24, 2017, 13:22 (177 dagar sedan) @ Admin

...Skulle inte bli förvånad om de verkligen sagt så, men en skön sida..." Kalla sig för "Vindögd" Passar sossarna! ;-)

Och med tanke på deras tidigare utspel mot SD så är väl det inte alls förvånansvärt, de tänker säkert så....Men vågar inte säga det öppet!

Sen kan man undra över hur media förlitar sig på Sifo och demoskop m.f.l. , Yugov va ju det undersökningsbolag som låg närmast rätt i förra valet, varför då lita på bolag som låg långt borta..? Jo..För att de gillar inte sanningen!

Aftonbladet använder demoskop speciellt mycket, inte så konstigt... De tillhör ju Aftonbladet och kan på det sättet manipulera på det sättet de vill för att få fram siffror som de tycker om!

Tror att nästa val blir ett av de smutsigaste på länge...Varför..? Jo..Sossarna kommer göra allt de kan för att smutskasta framför allt SD ...Men även Alliansen!

P.K. media kommer hänga på och så fort "Aletrnativ media" säger eller gör något så kommer de kalla det för "Fake news" även om de kan visa grund för sina påståenden.

Vinner SD valet så kommer sossarna och vänsterblocket att skylla på att ryssarn eller Trump har varit inne och manipulerat med valet.
Deras eget tillkortakommande vill de inte förstå varför....


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum